1

AFFILOshop

AFFILOshop - Eshop naplněný zbožím na vaší doméně ZDARMA

 

AFFILOshop - Vydělávejte na eshopu naplněném zbožím na Vaší doméně ZDARMA

 

 

!!! SPOUŠTĚNÍ NOVÝCH ESHOPŮ UKONČENO !!!

 

Nabízíme ZDARMA eshop na vaší doméně, který bude kopií jakéhokoli našeho eshopu, který si vyberete, včetně nabízeného zboží.

 

Z každého prodaného produktu na Vašem AFFILOshopu získáte tučnou provizi!

 


 

Vzor affiloshopu Prohlédnout demo AFFILOshopu

 

Jak AFFILOshop funguje?

 

  • AFFILOshop lze vytvořit pouze pro eshopy běžící na technologii ESHOPINO

     

  • E-shop, který vám zdarma vytvoříme na vaší doméně bude jen váš. Pouze vy budete mít 100% kontrolu nad vlastní návštěvností a vždy se vám započítá 100% objednávek.

  • Eshop bude mít stejnou nabídku jako mateřský eshop (kampaň), který si vyberete

  • Při propagaci eshopu není potřeba žádný provizní odkaz, eshop propagujete jen vy.

  • Eshop bude mít svoji kompletní sadu xml feedů (Heureka, Zbozi, Facebook, Google nákupy, ...)

  • Provize z jednotlivých objednávek uvidíte zde v systému AFFILO.cz pod mateřským eshopem, na základě kterého bude váš AFFILOshop vytvořen.

  • V Google Analytics uvidíte kompletní statistiky návštěvnosti vašeho obchodu, hodnoty jednotlivých konverzí včetně informací o prodaném zboží a které vaše zdroje návštěvnosti vám přinášejí nejvíce konverzí.

  • Na eshop lze umístit Vaše měřící a konverzní kódy PPC systémů, Analytics, sběr emailů, remarketingové kódy, sběr publik pro Facebook reklamu...
  • Váš eshop bude vždy aktuální, bude mít recenze zákazníků, a jako všechny eshopy na našem systému se bude neustále zlepšovat, aby návštěvnost, kterou přivedete, využil na maximum!

  • Na Vašem AFFILOshopu budete v obchodních podmínkách uvedeni jako provozovatel, a v kontaktech jako marketér a správce emailových rozesílek.

  • NELZE SPOJOVAT NABÍDKY VÍCE NAŠICH KAMPANÍ DO JEDNOHO AFFILOSHOPU. Každá kampaň má jiného prodávajícího.

 


 

 

!!! SPOUŠTĚNÍ NOVÝCH ESHOPŮ UKONČENO !!!

 


 

Často kladené otázky k AFFILOshop

 

Návody na AFFILOshop

 

Potřebuji k AFFILOshopu hosting? Jak nastavit doménu pro AFFILOshop?

K našemu AFFILOshopu žádný hosting nepotřebujete, vše je uloženo na našich serverech. Stačí zakoupit doménu a nasměrovat její DNS záznamy na náš server:

1) A záznam nastavte na hodnotu (IP adresu) "217.16.180.108"

2) A záznam "*" (hvězdička) také na hodnotu "217.16.180.108"

A záznamy

Návod na registraci a nastavení domény krok za krokem

Návod jak nasměrovat doménu na Wedosu na naše servery

 

Jak konkrétně bude vypadat můj e-shop? Mám zejména na mysli, jak jsou vždy dole obchodní podmínky , kontakty – kam budou směřovat? – reklamace, dotazy na dostupnost zboží?

Všechny podstránky jako obchodní podmínky, reklamace, kontakt, ... budou již vyplněné, stejně jako na našich eshopech, a nelze do nich zasahovat. Váš eshop se chová jako kopie našeho s rozdílným názvem, který je změněn v různých částech eshopu. Výhodou tohoto řešení je, že Vám odpadá spousta starostí okolo webu, na Vás je jen se věnovat propagaci a vymýšlet strategie, jak vydělat více.

 

Budu si moci krom homepage upravit i šablonu eshopu? Či poupravit popisy zboží?

Váš eshop bude vypadat téměř stejně jako mateřský obchod. Náš systém razí platformní přístup, tzn. odlišností bude minimum, aby bylo možné systém pružně do budoucna vyvíjet a stále přizpůsobovat trhu. Z oblasti designu jde změnit logo, plachty na úvodní stránce, popis eshopu na úvodní stránce, ... Dále jde přidat  FB stránka, okno na sběr emailů, ... Popisky zboží upravovat nelze, jsou v celém systému stejné.

 

Jak budou probíhat objednávky? Když budu mít na mém AFFILOshopu zákazníka a on si objedná?

Objednávku uvidíte v systému AFFILO.cz i ve Správci, do kterého dostanete přístup. O nic se nestaráte, objednávky, emaily, telefonáty, reklamace atd. řeší prodávající, a Vy z vyřízených objednávek získáváte provizi.

 

Je nutné mít na začátku spuštění AFFILOshopu živnostenský list?

Každý provozovatel eshopu, který vykonává dlouhodobou činnost za účelem zisku, musí mít ze zákona ŽL. Dále je potřeba mít registraci na Úřadu pro ochranu osobních údajů. Registrace je za 5 minut hotová, je to jen úřední věc, aby jste mohli zpracovávat osobní data zákazníků (email pro rozesílání novinek, atd.).

 

Bude eshop ve vyhledávačích Seznam nebo Google?

Z důvodu duplicit není možné nechat AFFILOshopy indexovatelné vyhledávači. K AFFILOshopu je vhodné pro SEO tvořit AFFILOkatalogy zboží, které lze libovolně optimalizovat a odkazovat vlasní AFFILOshop, kde lze produkt zakoupit. RSS nebo WOO katalogů zboží můžete vytvořit neomezené množství, technologii pro RSS i WOO katalogy nabízíme ZDARMA. RSS i WOO katalogy můžete tvořit i jen na část nabídky Vašeho AFFILOshopu, a tím zvýšit šanci na úspěch ve vyhledávačích tím na specifičtější téma.

Aby byl váš AFFILOshop ve vyhledávačích na jeho název dohledatelný, využijte PPC inzerce, která na brand eshopu, která má vysokou návratnost, zároveň budete mít jistotu, že budete na 1. pozici!

 

Návody na AFFILOshop

 

 


 

!!! SPOUŠTĚNÍ NOVÝCH ESHOPŮ UKONČENO !!!